Hundar – En stor del av mitt liv

Jag är en tjej som verkligen gillar hundar och detta är något som är en stor del av mitt liv och tar mycket av den lediga tid jag har. Jag vet också att det finns många andra ute i landet som delar detta intresse med mig. Med anledning av detta tänkte jag att denna blogg kan vara något där andra med samma intressen kan ta del av vad som händer i mitt liv gällande hundar och övriga vardagliga saker för alla hundägare.

Här ges lite tips och information om hur det är för mig och andra att vara hundägare och det kan då bli något som är intressant för andra att läsa. Jag hoppas kunna skriva intressant och roande så att så många som möjligt vill följa min blogg och se vad som händer i mitt liv. Kanske finns det många andra som också vill skapa en blogg och då kan jag vara med och ge inspiration till just detta.

Lämna en kommentar