Mina hundar och mitt nya Attefallshus

En dag för länge sedan redan förra året gick jag omkring och funderade på hur jag skulle kunna göra livet bättre för både mig och mina hundar. Nu bor jag ute på landet med en stor tomt, så av den anledningen började jag fundera på att bygga något snyggt och användbart på tomten. Först tänkte jag mera på hundarna och funderade på en hundgård med saker som kunde aktivera mina hundar. Detta är dock inte det som blev resultatet. Efter ett års tänkande så kom jag på idén om att bygga ett Attefallshus, och detta blev också resultatet av det hela. Nu sitter jag här med ett fint litet hus som egentligen är ett uterum med tre inglasade väggar och en vanlig bakvägg.

Just detta Attefallshus blev faktiskt det perfekta valet. Här har jag nu fått en plats där jag kan koppla av och se mina hundar springa och leka i det fria. Dessutom kan jag sitta och slappna av med en god kopp kaffe och till och med hundarna verkar trivas fint i det nya huset. Här kommer de gärna in efter leken och lägger sig vid mina fötter för att koppla av precis som jag själv kan göra. Att bygga ett Attefallshus blev alltså något som gynnar både mig och mina hundar och bidrar till en gemensam trivsel jag aldrig kunde tänka mig. Detta är verkligen något som jag rekommenderar alla andra hundägare som har plats att göra samma sak.

Lämna en kommentar