Att sköta om din hund

Sedan jag blev hundägare så har jag naturligtvis lärt mig att det finns massor av olika sätt att ta hand om hundar. Jag kanske rentav är den som är ganska petig och verkligen går in för att ta hand om och vårda mina hundar på bästa sätt. Något jag gjorde för ett litet tag sedan var att ta mina hundar till en frisör. Här kallas detta för groming och det var något som jag aldrig tidigare gjort. Kanske var jag till och med lite skeptisk från början, men när väl frisören började sitt arbete såg jag hur lugna hundarna blev.

Efter att detta var klart så måste jag förstås berätta hur det blev. Här blev jag mäkta förvånad över vad som verkligen går att åstadkomma genom att gå till frisören med hundarna. Naturligtvis visste jag ju redan hur snygg jag själv blir varje gång jag går och klipper mig hos Svarta Saxen, men att se samma resultat på mina hundar var något helt fantastiskt. Att ta hunden till frisören är något som jag verkligen rekommenderar andra hundägare att göra. Här kommer ni kanske att bli lika positivt överraskade som jag blev. Väl värt varenda krona och något som jag verkligen kommer att göra om flera gånger. Prova du också så får du se hur fint det blir!

Lämna en kommentar