Våren är här!

Nu är våren kommen och då tycker jag att man på ett vis blir piggare och gladare, något som gör att man får mer motivation till träningen. Jag älskar att träna och röra på mig. Med hundarna blir det många promenader och ibland också en del springturer. Och nu med vårens start brukar hundarna växla ner en aning och då kan jag fokusera mer på min egen träning.

Jag har tidigare tränat (försökt) bort en graviditet, men nu för tiden tränar jag inte för att gå ner i vikt utan mer för att det är kul och för att jag vill ha kontroll över min kropp. vara stark och ha bra kondition. Inga sådana saker ska hindra mig i livet och hindra mig från att göra det jag vill. Med hundarna blir det såklart en del promenader men jag ska även komma igång med yoga nu och lite mer bålträning.

 

Lämna en kommentar