Hundhus

Fick en kommentar på bloggen som jag tänkte att jag kunde svara på här!

Kommentar: ”Hej. Jag har planer att skaffa hundhus med gård till mitt hus. Hur har du löst planlösningen? Hoppas på svar.”

Svar: Vårt hundhus var innan ett annat hus, som även har varit ett stall. Vi bestämde oss redan när vi flyttade in att vi inte behövde stallet och gjorde det direkt till ett hundstall. Men när vi började arbeta med det så upptäckte vi att det var  vattenskadat och efter mycket rivning och arbete så behöll vi stommen och reglar. Sedan gjorde vi om allt – upp med väggar och isolering, hundluckor, gårdar osvosv. Det tog mycket tid och en hel del pengar men det blev bra. Golvet är klinkergolv vilket är lättstädat.
Vi har tre olika delar med 30 kvadratmeter, och två med 8kvadratmeter.

Lämna en kommentar